tramadolfeedback.com cheapdiazepamonline http://phentermine-med.com/

City Living W1

- Redesign - / Baker Street
  • Living Space: 1058 ft²
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 2

Brief & Scope:

Clients in Baker Street wanted to refurbish their living room and bedroom to give it a more elegant and classic feel. Dark wenge wood contrasted with pale oak parquet flooring and taupe wallpapers added a more contemporary feeling to the space, whilst traditional features such as cornicing were reinstated to return some of the original character and grandeur to the rooms.

In the lounge of this Baker Street Interior Design the earthy colours of the scheme make the hand knotted wool and silk rug, designed by Kia, really pop adding a touch of drama to an otherwise very neutral scheme.  The room is delicately zoned to be able to provide both a dining area and a living room, the spaces blend together beautifully whilst providing a comfortable feel in each. The Eames Chair providing an easily movable barrier between them whilst drawing in visitors with its sleek design and fantastic comfort.

The property is within a grade listed building, meaning we needed to obtain consents before doing any works from both the council and the building management team, we needed to make sure that we were being sensitive to the design. Keeping the flooring was an essential part of that mission, we were so pleased with the way it glowed having been refinished. Upgrading the fireplaces from reproduction ones to a more contemporary look has give the property a more modern look.

Having seen a floating bed we had installed in a Notting Hill project, the clients were very keen to incorporate one into their space. The bespoke wood sculpture above the bed creates a focal point in the bedroom. The combination of various wood finishes keep the bedroom both relaxing and contemporary. The same colour palette flows through from the lounge, where taupe, beige and grey create a base for a stunning blue rug piece however in the bedroom we elected to stay with the muted tones to produce a calming effect. All of this is finished with contemporary statement lights, keeping the space visually interesting.