Shoreditch Apartment, E2

- Redesign - / Shoreditch
  • Living Space: 1671 ft²
  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 1

Brief and Scope:

To update a 90s office conversion flat into a contemporary warehouse feeling home, zoning the large living area into homely spaces and creating a stunning office to display and promote a new business venture.

Creating a welcoming a functional entry hall, with striking crittall glass panel through to the large living area, which will be divided into a kitchen, dining, lounge and music space. Double doors, disguised with panelling will then lead onto the bespoke office.

Predominantly stark white walls will be interspersed with blocks of deep colour to create bold focal points. A shaker kitchen and panelled wall will introduce some character features to the space. A mixture of modern and vintage-inspired pieces will keep the home looking fresh and interesting, and a layering of textures will add depth the to colour palette. Feature lighting will elevate the design, as well as providing several levels of atmospheric and ambient lighting.